Ελλάδα

Γιάνκοβιτς από... Τρίτη

«Στροφή» στο... ματς της χρονιάς με την Μπαρτσελόνα έκανε ο Παναθηναϊκός. Δεν προπονήθηκε την Δευτέρα ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς αλλά απ' την Τρίτη θα ανεβάσει κανονικά ρυθμούς.

Μόνο η Μπαρτσελόνα υπάρχει στο μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού. Μια μέρα μετά το θέαμα απέναντι στον ΑΓΟΡ, οι πράσινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Καταλανούς, θέλοντας όχι μόνο να νικήσουν, αλλά αν μπορούν να το κάνουν καλύπτοντας την ήττα της Βαρκελώνης που θα τους φέρει... αγκαλιά με την πρόκριση, αλλά και στα ίσα διεκδικητή του πλεονεκτήματος έδρας.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έμεινε εκτός προπόνησης σήμερα. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε μια ελαφρά αδιαθεσία και κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω ο οργανισμός του. Απ' την Τρίτη, πάντως, θα μπει κανονικά σε φουλ ρυθμούς και δεν υπάρχει καμία ανησυχία με την κατάστασή του. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την κομβική αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα» αφού όλοι οι πράσινοι είναι πολύτιμοι σε μια τέτοια «μονομαχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x