Euroleague

Γιάνκοβιτς: «Δεν υπήρχε θέμα κούρασης»

Στην κακή άμυνα απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού στη Ρωσία ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν θέλησε επ' ουδενί να μιλήσει για κούραση κι έδωσε σύνθημα ενόψει Ολυμπιακού.

Δεν έψαξε για δικαιολογίες στην κούραση απ' τα συνεχή ταξίδια ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο διεθνής φόργουορντ έκανε λόγο για κακή αμυντική λειτουργία κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν κι έδωσε σύνθημα νίκης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού δεν υπάρχει χρόνος για... χάσιμο.

«H άμυνα ήταν το κλειδί του παιχνιδιού. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί ούτε στο ένας-ένας ούτε σε ομαδική άμυνα κι αυτό μας στέρησε τη νίκη. Δεν υπήρχε θέμα κούρασης. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Αν ήμασταν στο μέσο της χρονιάς μπορεί να λέγαμε κάτι τέτοιο, αλλά τώρα όχι. Είτε έχεις ταξιδέψει 10 ώρες, είτε 2 ώρες είναι το ίδιο πράγμα. Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Έχουμε τώρα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για μας, το πρώτο εντός έδρας, ξεχνάμε την κούραση και τα ταξίδια όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. Έχουμε ένα μεγάλο ματς και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και πιο σκληροί απ’ ό,τι ήμασταν σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x