Ευρώπη

Γιάνκοβιτς: «Εύκολη απόφαση να έρθω στη Βαλένθια» (video)

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να πει το «ναι» στην πρόταση της Βαλένθια, όπως δήλωσε κατά την άφιξή του στην ισπανική πόλη για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του.

Με ένα πλατύ χαμόγελο αντιμετώπισε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς τα ισπανικά ΜΜΕ που τον περίμεναν στη Βαλένθια κατά την άφιξή του στο νέο μπασκετικό του «σπίτι».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η απόφασή μου να έλθω στη Βαλένθια ήταν πολύ εύκολη. Το πιο σημαντικό τώρα, είναι να ξεκινήσουμε τη δουλειά και να προετοιμαστούμε για μια πολύ σκληρή σεζόν. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως έχουμε αρκετούς παίκτες σε κάθε θέση, διότι η αγωνιστική περίοδος είναι μεγάλη κι ενδεχομένως να υπάρξουν τραυματισμοί. Πιστεύω πως έχουμε γεμάτο ρόστερ, κάτι που θα μας βοηθήσει στις προπονήσεις. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Τα πάντα θα τα δείξουμε μες στο παρκέ. Η πρόκληση για μένα είναι να ενσωματωθώ στην ομάδα το συντομότερο δυνατόν. Έχουμε μεγάλους στόχους για την ερχόμενη σεζόν. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτούς, θα πάμε βήμα-βήμα κάθε φορά. Σε ό,τι με αφορά, θα προσπαθήσω να παίζω με πάθος σε κάθε παιχνίδι και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου», τόνισε ο 26χρονος φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x