Ευρώπη

Γιαννάκης: «Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ»

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση του Άρη στην ήττα από την Οστάνδη ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος είχε και κάποια παράπονα από τη διαιτησία.

Την ικανοποίησή του για την εικόνα του Άρη στην ήττα από την Οστάνδη εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος τόνισε πως οι «κίτρινοι» δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Βέλγους, λόγω των λαθών τους, αλλά και των διαφορετικών κριτηρίων στα σφυρίγματα από τους διαιτητές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης:

«Σήμερα τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, μετά από μια δύσκολη βραδιά στην Πάτρα, που δεν άξιζε ούτε η ικανότητά τους, ούτε η ομάδα αυτή την εικόνα. Αν υπήρχαν ίδια κριτήρια στα σφυρίγματα, θα είχαμε κάνει μια καλή νίκη, παίζοντας έξυπνα κατά διαστήματα, με ιδιαίτερη συγκέντρωση και αρκετά δυνατή άμυνα. Κάναμε και πάλι λάθη που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, η εικόνα μας έδειξε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ και να φτιάξουμε τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είμαστε καινούρια ομάδα και θέλουμε χρόνο. Δεν είναι εύκολο για αρκετά παιδιά από την πίεση που υπάρχει να παίζουν με αυτή τη λογική. Σιγά σιγά θα καταλάβουν τα παιδιά ότι βρίσκονται σε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θέλουμε να είμαστε δυνατοί και μαχητικοί. Παρά την άσχημη ψυχολογία μας παλέψαμε μέχρι τέλους και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν τα κριτήρια ήταν ίδια
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x