Μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο του Άρη ζήτησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί των Τρικάλων.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων τόνισε το χειροκρότημα που απέσπασαν παίκτες που είχαν κάνει αρχικά τον κόσμο να δυσανασχετήσει, ενώ αναφέρθηκε στην αναζήτηση ποιοτικών λύσεων που θα είναι βασισμένες στην οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία. Εμείς δουλεύουμε στη προσπάθεια να κάνουμε καλύτερη την ομάδα. Όταν μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε προπόνηση, είμαστε καλύτεροι. Σήμερα είχαμε συγκέντρωση, θέληση, πάθος, ελέγξαμε από την αρχή τον ρυθμό του παιχνιδιού, περιορίσαμε το τρανζίσιον παιχνίδι των Τρικάλων, που μπορεί να σε βάλει σε πρόβλημα, διαχειριστήκαμε σωστά τη διαφορά που πήραμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, όλοι έδωσαν κάτι, αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια. Δεν είμαστε αρκετοί, έχουμε δυσκολίες, αλλά προσπαθούμε. Μας δίνει ενέργεια ο Ομάρ Προύιτ, έχει ικανότητες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια. Καλή επιτυχία στα Τρίκαλα που έχει νέους ανθρώπους με ενθουσιασμό και είναι μια ομάδα που την χρειάζεται το πρωτάθλημα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Πλιάκη, ο οποίος βοηθάει πάντα, ακόμα κι όταν η ομάδα δεν κερδίζει. Του ευχόμαστε όλη η ομάδα χρόνια πολλά. Μακάρι να υπήρχαν άλλα 10 άτομα σαν τον κ. Πλιάκη».

Για την συνέχεια: «Θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε. Η χρονιά είναι μεγάλη, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που θα παίζουμε και την αποτελεσματικότητά μας».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Είναι δύσκολο με την οικονομική κατάσταση, αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές λύσεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά και τα δικά μας παιδιά βελτιώνονται και έχουμε και κάποια καλά από αυτή τη δυσκολία».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, αλλά πρέπει ο ένας να παρακινήσει τον άλλον. Η ομάδα είναι του κόσμου. Παιδιά με τα οποία ο κόσμος δυσανασχετούσε στο ξεκίνημα, σήμερα χειροκροτήθηκαν. Τα παιδιά προσπαθούν, παλεύουν να γίνουν καλύτεροι παίκτες, δεν απογοητεύονται και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε φάση. Μόνο έτσι θα γίνει κάποιος καλύτερος».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ