Ευρώπη

Γιαννάκης: «Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση»

Στα πολλά λάθη του Άρη, αλλά και στα καλά ποσοστά της Ναντέρ, απέδωσε την ήττα ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Η έλλειψη συγκέντρωσης στην αρχή του ματς, σε συνδυασμό με τα καλά ποσοστά της Ναντέρ, έφεραν την ήττα στον Άρη, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη:

«Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι, αλλά στο ξεκίνημα δεν είχαμε συγκέντρωση για να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Δώσαμε εύκολα καλάθια μέσα από τη ρακέτα. Είχαν 70-75% στα δίποντα στο ξεκίνημα του αγώνα, έβαλαν μετά και τα τρίποντα και έτσι χάσαμε εμείς την αυτοπεποίθησή μας. Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεσή μας, δεν πετύχαμε εύκολα καλάθια και έτσι χάσαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ναντέρ για τη νίκη.

Εμείς είχαμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι τρεις μέρες πριν, ήρθαμε εδώ με 11 παίκτες, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είναι η διαφορά αυτή ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Όταν δεν έχεις συγκέντρωση, κάνεις εύκολα λάθη και εμείς κάναμε πολλά σήμερα και χωρίς πίεση, τους δώσαμε εύκολα καλάθια και η Ναντέρ τα εκμεταλλεύτηκε όλα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δούμε το μέλλον μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x