Ελλάδα

Γιαννάκης: «Με δουλειά, επίπονη και υπομονή θα βελτιωθούμε»

Την στήριξη όλων χρειάζεται ο Άρης και σίγουρα στο μέλλον θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά τη νίκη επί του ΓΣΛ-Φάρου.

Δύσκολη χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη νίκη του Άρη επί του ΓΣΛ-Φάρου, με τον «Δράκο» στη συνέχεια να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγών στο «κίτρινο» ρόστερ, ενώ -όπως είπε- μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μπρεντ Πέτγουεϊ.

«Αρχικά να πω ότι συμφωνώ με τον κόουτς Σκουρτόπουλο, πρέπει να δείχνουμε σε όλες τις ομάδες σεβασμό. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, στη συνέχεια βελτιώσαμε την εικόνα μας κάναμε κάποια εύκολα λάθη, όπως λάθος πάσες και δώσαμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να φτιάξει την ηρεμία του στο παιχνίδι και να σκοράρει. Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Μας αρέσει να παίζουμε δύσκολα ματς, πιστεύω πήραμε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ενθουσιασμό και της αρέσει να παλεύει. Θέλω να πω καλή συνέχεια στον κόουτς Σκουρτόπουλο και για την Λάρισα, αλλά και για την Εθνική. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θέλουμε να πάει καλά η Εθνική μας ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Για την εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου: «Συγκέντρωση. Απλό είναι. Η συγκέντρωση για την ομάδα ξεκινάει από το ζέσταμα, όταν κάνεις τα ελεύθερα λέι απ πρέπει να τα βάζεις όλα».

Για την άμυνα και την επίθεση: «Η άμυνα είναι η ευρωπαϊκή τράπεζα, η επίθεση το χρηματιστήριο. Εδώ πέρα κάνουμε, κάποιες συζητήσεις και πολλές φορές τις τραβάτε από τα μαλλιά. Την προηγούμενη φορά είχα πει για ορισμένα σχόλια που ακούγονται προς κάποιους παίκτες μας και κάποιοι γράψατε ότι αυτό το πράγμα το κάνει όλο το γήπεδο. Με δουλειά, επίπονη και υπομονή θα βελτιωθούμε και θέλω να δείχνω συμπαράσταση προς όλους τους παίκτες μου».

Για το θέμα του Πέτγουεϊ: «Αυτά τα πράγματα δεν προαναγγέλλονται, είναι ένα θέμα μεταξύ του παίκτη και της ομάδας. Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε το τι θα γίνει και ποια απόφαση θα παρθεί».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα: «Δεν υπάρχει καμία ομάδα στον κόσμο που δεν σκέφτεται πράγματα που θα τη βοηθήσουν».

Για τον Μοράντ: «Αν έχει υπομονή θα προσθέσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του. Χρειάζεται βοήθεια και προπόνηση στην προπόνηση για να ακολουθήσει κάποιες οδηγίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x