Ευρώπη

Γιαννάκης: «Μείναμε από ενέργεια στο τέλος»

Στην έλλειψη ενέργειας στο τελευταίο πεντάλεπτο απέδωσε τη συντριβή του Άρη από την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο «δράκος» τόνισε πως είχαν τον έλεγχο του αγώνα και σωστά «διαβάσματα» σε άμυνα και επίθεση, όμως έχασαν κάποια ελεύθερα σουτ και έδωσαν το δικαίωμα στην Μπεσίκτας να ξεφύγει, στάθηκε στα «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση και θεωρεί πως η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι για είκοσι πόντους.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά, ελέγξαμε το παιχνίδι, διαβάσαμε σωστά και στην άμυνα και στην επίθεση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Μπεσίκτας πήρε το προβάδισμα, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και έτσι ο αντίπαλος βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει και να πάρει διαφορά.

Στα τελευταία 4-5 λεπτά δεν είχαμε την ενέργεια να παλέψουμε, γιατί προερχόμαστε κι από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Για 25’ ήμασταν καλοί, αλλά στα τελευταία 15’ είχαμε "σκαμπανεβάσματα" και χάσαμε εύκολα. Δεν είναι αυτή η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x