Ελλάδα

Γιαννάκης: «Να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι αυτή τη φορά»

Την πεποίθηση του πως ο Άρης θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Νίμπουργκ, εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Την δεύτερη σερί νίκη στη Basket League μετά από αυτή της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην ΑΕΚ θα κυνηγήσει ο Άρης, στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (21/10, 18:30, ΕΡΤ1) κόντρα στο Λαύριο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ματς σε δηλώσεις του στη επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων», τόνισε πως βάσει της εικόνας που έχει από τις προπονήσεις περιμένει τους παίκτες του να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι αφήνοντας πίσω τους την βαριά ήττα από την Νίμπουργκ και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του συγκεκριμένου ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το Λαύριο είναι μια ομάδα που πέρυσι πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά. Φέτος προσπάθησε να βελτιώσει την ποιότητα του ρόστερ του και τα κατάφερε. Νομίζω ότι θα προσπαθήσει να έχει μια βελτιωμένη σεζόν σε σχέση με την περυσινή από πλευράς απόδοσης. Όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στην Α1, έχει δείξει ότι είναι μια σκληρή ομάδα με συνέπεια και προσπάθεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι κι αν κρίνω από την προσπάθεια στις προπονήσεις, θα είμαστε, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες αυτής της αναμέτρησης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x