Ελλάδα

Γιαννάκης: «Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι»

Ικανοποιημένος όχι μόνο με τη νίκη επί της Γεσιλγκιρεσούν, αλλά με τη γενική εικόνα του Άρη στο τουρνουά της Προύσας, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Χαμόγελα σκόρπισε στον Παναγιώτη Γιαννάκη η φιλική νίκη του Άρη επί της Γεσιλγκιρεσούν, με τον «Δράκο» να τονίζει πως οι «κίτρινοι» παιχνίδι με το παιχνίδι γίνονται καλύτεροι.

«Ήμασταν με λιγότερα λάθη στην άμυνα, καλύτερες συνεργασίες αμυντικές, πιέζαμε περισσότερο την μπάλα. Στην επίθεση είχαμε καλύτερες αποφάσεις, καλύτερες αποστάσεις. Το σημαντικό για μένα είναι ότι παρότι ήρθαμε σε ένα τουρνουά μετά από πολύ καιρό με παιδιά που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Γιατί θεωρώ όταν χάνεις άσχετα αν είναι σαν προπόνηση, δημιουργείται μια όχι καλή διάθεση, αλλά νομίζω ότι σε αυτό το τουρνουά που ήρθαμε μέρα με τη μέρα τα παιδιά έβλεπαν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συνεργαστούμε, την επικοινωνία μεταξύ τους, τον τρόπο που θα εκτελέσουμε και τον τρόπο που θα επιμείνουμε ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που θα υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι θετικό για το μέλλον μας», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Στο σημερινό αγώνα χρησιμοποίησε περισσότερη ώρα τους θεωρητικά βασικούς θέλοντας να τους βοηθήσει να βρουν καλύτερο ρυθμό, παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια που συνοδεύονται και από προπονήσεις καθημερινά: «Και τα άλλα παιδιά θα μπουν. Βάλαμε τα παιδιά που δεν ήταν στην ομάδα, είναι καινούργιοι και πρέπει να γνωριστούν περισσότερο μεταξύ τους. Αυτός ήταν ο λόγος. Βέβαια και τα άλλα παιδιά που μπήκαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά έδωσαν στοιχεία που μπορούν να υποστηρίξουν την ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό. Χρειάζονται πάνω από 10-12 παίκτες όταν θέλεις να βγάλεις μια χρονιά και φυσικά τα παιδιά που είναι πιο νέα, τα χρειαζόμαστε για το μέλλον της ομάδας. Υπήρχαν στιγμές παιχνιδιών που έδωσαν πολύ καλά στοιχεία στην ομάδα».

Για την απόδοση του Βον που έκανε καλύτερη και την υπόλοιπη ομάδα: «Λογικό είναι. Μέρα με τη μέρα αυτό προσπαθούμε να βάλουμε στο μυαλό των παιδιών, ότι πρέπει να γνωρίσουμε τον τρόπο που παίζουμε και να γνωρίσει ο ένας τον άλλον. Φυσικά και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα και στα δύο μέρη του γηπέδου. Τελικά αυτό μετράει πάρα πολύ στο να είσαι αποτελεσματικός. Να δίνεις το 100% και αυτό είναι κάτι που θα το βελτιώνουμε. Μέρα με τη μέρα η ομάδα δείχνει στοιχεία που μπαίνουν στο παιχνίδι της και μπορούμε να πούμε ότι θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο διάστημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x