Ελλάδα

Γιαννάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Ακόμα όλοι μελετούν τι έκανε ο Νίκος Γκάλης»

Με αποθεωτικά λόγια για την αξία και τον μύθο που δημιούργησε ο Νίκος Γκάλης στο ελληνικό μπάσκετ αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τον μύθο και την αξία του Νίκου Γκάλη στο ελληνικό μπάσκετ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αλέξανδρο Ξενικάκη ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης προς τιμήν του κορυφαίου Έλληνα αθλητή.

Ο προπονητής του Άρη είπε πως ό,τι και να αναφέρει κανείς για την αξία του Νίκου Γκάλη είναι λίγο, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που τιμήθηκε από την παγκόσμια κοινότητα του μπασκετ στο Hall Of Fame, ενώ ακόμα και σήμερα ειδικοί του αθλήματος μελετούν τα όσα έκανε στην εποχή που αγωνιζόταν.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Τι να πούμε για τον Νίκο Γκάλη; Είναι ένα παιδί που ήρθε από την Αμερική και ακόμα και σήμερα όλοι ασχολούνται και μελετούν τα όσα έκανε εκείνη την εποχή. Τον τίμησε η Παγκόσμια Κοινότητα του μπάσκετ με την είσοδό του στο Hall Of Fame. Έκανε πρωτόγνωρα πράγματα, δείχνοντας ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν, αφού δεν διέθετε τα σωματικά προσόντα εκείνα άλλων παικτών, που θα τον βοηθούσαν να κάνει όσα έκανε. Είναι πολύ μεγάλη μας τιμή που είμαστε εδώ. Η σκιά του θα είναι πάντα πάνω από το ελληνικό μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x