Ελλάδα

Γιαννάκης: «Ωραία βραδιά»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε χαρούμενος για την πρόκριση του Άρη επί του ΠΑΟΚ κι έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Χαρούμενος για τη νίκη – πρόκριση του Άρη εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο κόουτς των κίτρινων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά ώστε να «δέσει» και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε θέληση, πάθος συγκέντρωση και προσπαθούσαμε να βγάλουμε τα ατού του ΠΑΟΚ από το ματς, με πίεση σε όλη τη διάρκεια του. Τα καταφέραμε πολύ καλά, αν και στο τελευταίο δεκάελπτο κάναμε εύκολα λάθη στην προσπάθεια μας να ελέγξουμε το ματς. Είναι σημαντικό ότι συνεχίζουμε στον θεσμό. Είχαμε πολύ λίγο χρόνο να δουλέψουμε με τους νέους παίκτες. Είναι δύσκολο αλλά τα παιδιά προσπαθούν και η συνέχεια θα μας δικαιώσει. Θέλουμε να αυξήσουμε τα διαστήματα που είμαστε καλοί».

Για το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Άρη:
«Είναι αλήθεια ότι νιώθω έντονα συναισθηματικά. Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά που υπάρχουν και στον κόσμο που συμπαραστέκεται στην ομάδα. Πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι ότι κάναμε απλά μία νίκη. Από εκεί και πέρα δεν έχει γίνει κάτι. Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα. Να μάθουν τα παιδιά να παίζουν μαζί, έξυπνα και δυνατά. Ηταν μία πολύ ωραία βραδιά. Ηταν και ο εγγονός μου εδώ. Κάθε νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτούμε επίσης ότι ένα παιδί επανήλθε από κώμα όπως και ότι ο Νικ φοράει το δαχτυλίδι του Hall Of Fame. Η σκιά του βρίσκεται σε αυτό το γήπεδο».

Για τον Μπένσον:
«Μας έδωσε κάτι που δεν το είχαμε και το ψάχναμε καιρό, όπως και ο Μπελ. Θέλουμε όμως χρόνο. Οι ομάδες χτίζονται όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Πρέπει να είμαστε σεμνοί. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x