Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Δεν εφησυχάζουμε»

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος δεν υποτιμά επ ουδενί τον Κόροιβο και τονίζει πως το Λαύριο δεν εφησυχάζει ζητώντας τη στήριξη του κόσμου στο αυριανό ματς (16:30).

Αναλυτικά, ο πολύπειρος γκαρντ έγραψε στο blog του στο ESAKE.gr:

Στη Ρόδο, η ομάδα πέτυχε μια δύσκολη και σημαντική νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως ο Κολοσσός, που μας επιτρέπει να μείνουμε στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα με ένα ακόμη σημαντικό «διπλό». Τέτοια αποτελέσματα φτιάχνουν τον χαρακτήρα μιας ομάδας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Μια ομάδα που παίζει "αμερικανικό" μπάσκετ με γρήγορο ρυθμό και είναι πάντα επικίνδυνη, τόσο στην έδρα της, όσο και εκτός έδρας.

Δε θα πρέπει επ ουδενί να εφησυχάσουμε και απαιτείται να κρατήσουμε την απόδοση μας σε υψηλό επίπεδο, ώστε να πάρουμε τη νίκη γιατί εκτός των άλλων ακολουθούν δυο πολύ δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις, κόντρα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο.

Γι’ άλλη μια φορά καλούμε τον κόσμο μας να μας βοηθήσει για να κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα παραπάνω, ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας! Γεμίστε το γήπεδο και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x