Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Έφυγε το άγχος της παραμονής, πάμε για ό,τι καλύτερο»

Ανακούφιση επικρατεί στις τάξεις του Λαυρίου μετά τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην Α1, σύμφωνα με όσα είπε ο Σάκης Γιαννακόπουλος ενόψει του ματς με τον Κολοσσό Ρόδου.

Την άτυπη… ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα στον πρώτο γύρο θέλει να πάρει το Λαύριο απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με τον Σάκη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του είναι απαλλαγμένη από το άγχος, από τη στιγμή που «κλείδωσε» την παραμονή στην Α1.

Αναλυτικά το blog του Σάκη Γιαννακόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Στο ματς με την Λευκάδα είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το θέμα παραμονή στην Α1 και αυτό ακριβώς κάναμε. Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ματς εξαρτιόταν κυρίως από εμάς και το γεγονός ότι από το τζάμπολ δείξαμε τις διαθέσεις μας και φέραμε τον αγώνα εκεί που θέλαμε από πολύ νωρίς ήταν πολύ θετικό. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι και η αντίδραση της ομάδας ήταν εξαιρετική.

Τώρα έφυγε το άγχος της παραμονής και θέλουμε στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό. Οι αντίπαλοι μας ήταν από τις λίγες ομάδες που μας νίκησαν μέσα στο Λαύριο και αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για όλους μας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε και να αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι δεν έχουμε πια άγχος και πίεση.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ στον Κέβιν Πάντερ να έχει υγεία και να τα πάει σπουδαία στο βελγικό πρωτάθλημα με την ομάδα του. Η συμβολή του στην επιτυχία του Λαυρίου ήταν τεράστια και αποτελεί έναν εκ των σπουδαιότερων επαγγελματιών που έχουν γνωρίσει στην καριέρα μου. Καλή τύχη Κέβιν και φυσικά στο επανιδείν
»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x