Ελλάδα

Γιαννακόπουλος για Μπουρούση, Τζέιμς, μπάτζετ και «Ανάσταση Ολυμπιακού» (pics)

Μέσω Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις των Μπουρούση, Τζέιμς, απάντησε στα περί μειωμένου μπάτζετ, ενώ σχολίασε το «ανάσταση του Ολυμπιακού» που είπε ένας follower του.

Σε… απορίες φίλων του Παναθηναϊκού απάντησε μέσω Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ένας εκ των follower του τοποθετήθηκε για τις αποχωρήσεις των Μπουρούση-Τζέιμς, κάνοντας λόγο για «διάλυση της ομάδας του πιο μάγκικου νταμπλ», με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ να του απαντά το εξής:

«Δηλαδή έπρεπε να δώσω 2 εκατομμύρια στον Μπουρούση; Έπρεπε να πλαστογραφήσω το συμβόλαιο του Τζέιμς και να σβήσω το NBA out; Δεν καταλαβαίνεις ότι με την τεράστια αύξηση σε Αμερική και Κίνα όλοι κοστίζουν παραπάνω... ακόμα και αυτοί που ανανεώσαμε».

Μάλιστα, επειδή ο εν λόγω διαδικτυακός του φίλος είπε πως «πάλι ανασταίνεις τον Ολυμπιακό», ο Γιαννακόπουλος συμπλήρωσε: «Θα σου κρατήσω πολυθρόνα, ώστε να δεις από κοντά την ανάστασή του».

Από ‘κει και πέρα, ο ιδιοκτήτης του Εξάστερου απάντησε με καυστικό τρόπο στις «κατηγορίες» περί μειωμένου μπάτζερ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποιος; Που; Πότε σου έταξε άλλα ρε φίλε... Σε παρακολουθώ μέρες, αλλά έχεις ξεφύγει με τα ψέματά σου. Από το 2012 και μετά έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ και εσύ κράζεις; Ίσως καλύτερα να ξαναγυρίσεις στη Λεωφόρο».

Τέλος, ένας φίλος του τριφυλλιού αναφέρθηκε στον Τζος Άνταμς που έκλεισε στην Εφές, με τον Γιαννακόπουλο να απαντά: «Ήταν η δεύτερη επιλογή μετά τον Ντένμον».

inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x