Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Μόνο νίκη με τα Τρίκαλα»

Παραπάνω από αποφασισμένοι είναι οι παίκτες του Λαυρίου, προκειμένου να πάρουν τη νίκη στα Τρίκαλα, σύμφωνα με τον Σάκη Γιαννακόπουλο.

Να επιβάλλουν το ρυθμό τους, μιας και έχουν το αβαντάζ της έδρας, και να πάρουν τη νίκη ενάντια στα Τρίκαλα (22/10, 17:00), είναι αποφασισμένοι οι παίκτες του Λαυριου, σύμφωνα με τον Σάκη Γιαννακόπουλο, όπως δήλωσε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Επίσης, ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας για να γεμίσει το Κλειστό και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη νίκη στο τέλος.

Αναλυτικά

«Ομάδα και κόσμος ένα!

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ φανέρωσε όλες τις αδυναμίες που έχουμε ως ομάδα. Κι αυτό ήταν το μόνο θετικό από το συγκεκριμένο ματς. Να είστε σίγουροι, όμως, ότι δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείξαμε στο ΟΑΚΑ. Νομίζω ότι αδικήσαμε την ομάδα και τους εαυτούς μας.

Πεισμώσαμε από την κάκιστη εμφάνιση και δουλέψαμε πολύ σκληρά ώστε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τις πραγματικές μας δυνατότητες. Κι αυτό θα γίνει κόντρα στα Τρίκαλα. Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη για μας. Μόνο νίκη. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς, οπότε δεν είμαστε απλά αποφασισμένοι, αλλά κάτι περισσότερο για να πάρουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Κλειδί στις αναμετρήσεις στο γήπεδο μας είναι ο ρυθμός. Θέλουμε, λοιπόν, να πιέσουμε στην άμυνα και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Για να συμβεί αυτό πρέπει να μας βοηθήσει και ο κόσμος μας! Κι είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει… Οι φίλαθλοι μας δημιουργούν πολύ μπασκετική ατμόσφαιρα και δίνουν στην ομάδα ώθηση.

Θέλουμε να μας βοηθούν κυρίως στις δύσκολες στιγμές ενός ματς, με τη φωνή και το χειροκρότημα τους! Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά… Όλοι αύριο στο Κλειστό για να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας και να την πανηγυρίσουμε: Ομάδα και κόσμος ένα!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x