Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Να μας βλέπουν να σηκώνουμε κούπες»

Αναμενόμενη ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως θέλει ο Θεός να δίνει υπομονή στους αντιπάλους των «πράσινων».

«Καυστικός» ήταν για άλλη μία φορά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, χαρακτήρισε αναμενόμενη την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως στο πρωτάθλημα είναι εύκολη υπόθεση απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε. Είναι μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πάτρας. Εμείς παίξαμε τρεις τελικούς μέχρι σήμερα. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό, παίξαμε με τον ΠΑΟΚ και με τον Απόλλωνα. Μακάρι να μας δίνει ο Θεός δύναμη και κουράγιο να σηκώνουμε κούπες και στους αντιπάλους μας να έχουν υπομονή, να μας βλέπουν γουρλωμένοι από τους καναπέδες τους να το σηκώνουμε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη Nova και πρόσθεσε:

«Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε κάτι. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε την Μεγάλη Πέμπτη στο Βελιγράδι και να είμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, θα είναι μια εύκολη υπόθεση. Λογικά αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x