Ελλάδα

Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν εγγυήθηκαν την ασφάλειά μου στο ΣΕΦ, κανένας Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ»

Τον λόγο που δεν θα πάει στο ΣΕΦ αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είπε ότι ο Ολυμπιακός δεν εγγυήθηκε την ασφάλειά του και τόνισε ότι κανένας εκπρόσωπός του δεν θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Το πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να μην βρεθεί στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό εξήγησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή των Τόλη Κοτζιά-Σταύρου Χονδροθύμιου, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού κατήγγειλε ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι -όχι μόνο δεν εγγυήθηκαν την ασφάλειά του, αλλά δεν απάντησαν καν στο σχετικό αίτημα που υπέβαλε.

Κατόπιν τούτου, όπως ανέφερε, κανένας εκπρόσωπος του Ολυμπιακού δεν θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ, ενώ προέβλεψε ότι εφόσον η ομάδα του αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές της, θα επικρατήσει και μάλιστα εύκολα στο ΣΕΦ.



Για την απόφαση να μην βρεθεί στο ΣΕΦ: «Είχα σκοπό να πάω, παρά τα απειλητικά μηνύματα που έχω δεχθεί από ανώνυμους και επώνυμους φίλους του Ολυμπιακού. Επικοινώνησα με τον κ. Αγγελόπουλο και του ζήτησα να διασφαλίσει ότι, με τον ίδιο τρόπο που έρχονται αυτοί στο ΟΑΚΑ με τα σωστά μέτρα ασφαλείας και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν έρθει και έχουν πάρει πρωταθλήματα, να έρθω κι εγώ.

Εγώ πέρυσι το τελευταίο δεκάλεπτο στο ΣΕΦ το άκουσα από το ραδιόφωνο γιατί έγινε ένα ντου από φιλάθλους. Επειδή δεν ήθελα να περάσω ξανά τέτοια ταλαιπωρία, ζήτησα να διασφαλίσω ότι θα υπάρχει η απαραίτητη ασφάλεια. Ό,τι απάντηση πήρατε εσείς, πήρα κι εγώ. Δεν μπήκε καν στη διαδικασία να μου απαντήσει. Καταλαβαίνουν λοιπόν ότι κατόπιν τούτου, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναέρθει και κανένας απ’ αυτούς στο ΟΑΚΑ».

Για το πώς περιμένει τον σημερινό αγώνα: «Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, θα κερδίσουμε εύκολα. Είμαστε καλύτερη ομάδα, στο δικό μας χέρι είναι και όχι στου Ολυμπιακού. Αν δεν το κάνουμε, όπως στο πρώτο παιχνίδι, μπορεί να νικήσει ο Ολυμπιακός. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίας, είναι και ο καλύτερος Παναθηναϊκός. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν θέμα έλλειψης συγκέντρωσης στο πρώτο παιχνίδι»
.

Για το πώς προλαβαίνει να ασχολείται σε όλα τα επίπεδα με τον Παναθηναϊκό: «Γι’ αυτό και γίνονται κάποια λάθη, το θέμα είναι το πρόσημο στο τέλος να είναι θετικό. Δυστυχώς οι υπόλοιποι Παναθηναϊκοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα, ο καθένας για τους λόγους του, δεν είναι παρόντες. Δεν μπορώ να αφήσω κανένα κομμάτι του Παναθηναϊκού να κατρακυλάει».

Για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ότι στην πρώτη παράβαση κανονισμών και προσπάθειας τρομοκρατίας, η ομάδα θα αποχωρήσει από το γήπεδο: «Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κομισάριος και διαιτητές στο παιχνίδι και αν γίνει κάτι εκτός ορίων, θα πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει και δεν θα χρειαστεί να κάνει κάτι ο Παναθηναϊκός».

Για το αν υπάρχει κάποιο νεότερο στο θέμα με την Ευρωλίγκα: «Προς το παρόν όχι, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x