Euroleague

Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Μπορούμε 100% να ανατρέψουμε τη σειρά με Φενέρ»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει τα «όπλα» για να φέρει τα πάνω-κάτω στη σειρά με τη Φενέρ εμφανίστηκε ο Δ. Γιαννακόπουλος. «Μπλακ άουτ χθες. Μην μπλέκουμε τα αθλητικά με το… Ελλάδα-Τουρκία».

Σύνθημα… αντεπίθεσης έστειλε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για μπλακ άουτ και κακή διαχείριση στη χθεσινή αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε, αλλά έδειξε άκρως αισιόδοξος πως η ομάδα του διαθέτει τα «όπλα» για να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στο Final-4 της Πόλης.

Παράλληλα, χαρακτήρισε αστείο και επικίνδυνο να μπλέκονται διακρατικά ζητήματα Ελλάδας-Τουρκίας στο… βωμό ενός αθλητικού γεγονότος, ενώ υπογράμμισε πως ο Εξάστερος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει και την πιθανή πειθαρχική δίωξη σε βάρος του τριφυλλιού για υπεράριθμους οπαδούς στο ΟΑΚΑ.



Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

«Ήταν πολύ άσχημη η χθεσινή τροπή του αγώνα. Με τα δείγματα που είχαμε δείξει ως τώρα, είχαμε ελπίδες πως θα κερδίζαμε το ματς, ίσως και εύκολα. Αυτό έγινε στο πρώτο μέρος, αλλά στη συνέχεια υπήρξε μπλακ άουτ στο μυαλό όλων, δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και χάσαμε. Η σειρά με την Φενέρμπαχτσε έχει δρόμο, είμαι βέβαιος 100% πως έχουμε τις δυνατότητες να ανατρέψουμε τη σειρά. Ισοφάριση την Πέμπτη και μπρέικ στην Πόλη, έχουμε το ταλέντο για να το πετύχουμε. Είναι απλά θέμα διαχείρισης της ψυχολογίας και του μυαλού».

Για το θέμα που προέκυψε με την πιθανή πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΚΑΕ λόγω υπεράριθμων οπαδών στο ΟΑΚΑ, είπε: «Δεν νομίζω ότι υπήρχαν υπεράριθμοι οπαδοί. Έγινε πολύ καλή δουλειά από όλους τους αρμόδιους στις εισόδους του ΟΑΚΑ. Οι διάδρομοι ήταν ελεύθεροι. Αν προκύψει οποιοδήποτε θέμα, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Από την πρώτη μέρα υπήρξαν ιντερνετικά πάνω από 150.000 αιτήσεις για εισιτήρια. Δεδομένων των συνθηκών διαχειριστήκαμε πολύ καλά το όλο θέμα και θέλω να δώσω σε όλους δημόσια συγχαρητήρια».

Για τα μηνύματα των Τούρκων στο Instagram του: «Δεν ξέρω τούρκικα… Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει. Η καζούρα και η πλάκα αρέσει σε όλους, από ‘κει και πέρα αυτό δεν πρέπει να ξεφεύγει. Είναι 100% λάθος όταν αυτό ξεφεύγει και γίνεται διακρατικό, Ελλάδα-Τουρκία. Δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι, είναι απλώς δύο σύλλογοι που ανταγωνίζονται για μία πρόκριση και τίποτα άλλο. Είναι αστείο και επικίνδυνο να αναφέρουμε ιστορικά γεγονότα Ελλάδας-Τουρκίας στα social media με αφορμή έναν αγώνα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x