Ελλάδα

Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FΜ για το πούλμαν: «Δεν επιθυμούσα την παραμονή των τεσσάρων»

Απίστευτη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τους τέσσερις «επαναστάτες του πούλμαν» στον ΣΠΟΡ FM. «Δεν ήθελα να μείνουν, σεβάστηκα τον κόσμο» το σχόλιο του.

Τρομερές ειδήσεις βγήκαν από τη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μία από τις οποίες για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και την ιστορία με την επιστροφή της ομάδας με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, τόνισε πως δεν επιθυμούσε την παραμονή των τεσσάρων «επαναστατών» που δεν σεβάστηκαν την εντολή της διοίκησης και επέστρεψαν αεροπορικώς, αλλά ξεκαθάρισε πως πάνω απ’ όλα έβαλε το καλό της ομάδας, σεβόμενος ταυτόχρονα την επιθυμία του κόσμου.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δική του ήταν η πρόταση στον Τσάβι Πασκουάλ, να παραμείνουν στην ομάδα οι Φώτσης, Σίγκλεντον, Γκέιμπριελ και Τζέιμς, αφού αυτό πρόσταζε ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού.

Επιπλέον, τόνισε πως απέχει από όσα συμβαίνουν στην ομάδα αυτή την περίοδο, αφήνοντας τον έλεγχο στον Τσάβι Πασκουάλ και τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το πούλμαν και την επόμενη μέρα

Για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό: «Θέλω να πιστεύω ότι είναι επαγγελματίες οι αθλητές και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για το αν είναι έτοιμος o Παναθηναϊκός μετά τα όσα είχαν προηγηθεί μετά τον αγώνα με την Φενέρ: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό το πράγμα, αυτό το γνωρίζουν οι αθλητές. Δεν έχω εικόνα. Εγώ απέχω από αυτό που γίνεται. Δεν είμαι σύμφωνος με την παραμονή των τεσσάρων που δεν συμμορφώθηκαν με την άποψη του κλαμπ και έβαλα πάνω από όλα το ζητούμενο του κόσμου πάνω από το δικό μου. Είπα ότι θεωρώ ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να παίρνει αποφάσεις, επέλεξα να κάνω αυτό που ήθελε εκείνος να συμβεί.

Η απόφαση αυτή δεν με εκφράζει και αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που παρακολουθώ και έχω αφήσει εν λευκώ την ομάδα στον κ. Παπαδόπουλο, τον κ. Πασκουάλ και τους αθλητές για να φέρουν το πρωτάθλημα. Το να παραμείνουν οι τέσσερις στην ομάδα, ήταν πρόταση δική μου στον Πασκουάλ. Μου είπε ότι χαίρεται και τον βρίσκει σύμφωνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x