Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Θέλουμε νίκη με τον Απόλλωνα»

Η πρόκληση των playoffs της Α1 είναι πολύ μεγάλη για το Λαύριο και γι’ αυτό η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας είναι μονόδρομος, σύμφωνα με τον Σάκη Γιαννακόπουλο.

Μετά την εξασφάλιση της παραμονής, το Λαύριο θέλει να κυνηγήσει το… όνειρο των playoffs της Α1 και γι’ αυτό πάει στην Πάτρα για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, σύμφωνα με τον Σάκη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά το blog του Σάκη Γιαννακόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League και αντιμετωπίζουμε στην Πάτρα τον Απόλλωνα σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα και για τους δύο αντιπάλους. Για μας είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε πολύ να νικήσουμε, για να πετύχουμε τον δεύτερο στόχο μας στην φετινή σεζόν.

Αρχικά επιδίωξη μας ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία. Όταν τα καταφέραμε βάλαμε τον επόμενο στόχο που ήταν η πρόκριση στα πλέι οφ. Κάναμε δύο πολύ μεγάλες νίκες στην Ρόδο επί του Κολοσσού και στην έδρα μας επί του Άρη και έχουμε φτάσει πολύ κοντά στην κατάκτηση της όγδοης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Καταλαβαίνουμε ότι ο Απόλλωνας έχει τους δικούς του λόγους για τη νίκη. Τον σεβόμαστε. Είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες στο ελληνικό μπάσκετ και αύριο δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα. Για το Λαύριο και για τους φίλους της ομάδας μας, όμως, η είσοδος στα πλέι οφ είναι ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα και δεν θέλουμε να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x