Ελλάδα

Γιαννόπουλος: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός»

Την ίδια… συνταγή με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό θα έχει το Ρέθυμνο αντίστοιχα και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό Superfoods, σύμφωνα με τον Χάρη Γιαννόπουλο.

Όπως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έτσι και αυτό με τον Παναθηναϊκό Superfoods είναι ένα πάρα πολύ δυνατό τεστ για το Ρέθυμνο, σύμφωνα με όσα είπε ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε πως η ομάδα της Κρήτης θέλει μία νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Α1, προκειμένου να εξασφαλίσει την 6η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Είναι ακόμη ένα δυνατό "τεστ" όπως το προηγούμενο με τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα αλλάξουμε κάτι από την προσέγγιση που είχαμε στο προηγούμενο ματς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο στόχος μας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές είναι να πάρουμε έστω μία νίκη, ώστε να εξασφαλίσουμε την 6η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στον α’ γύρο των πλέι οφ», δήλωσε αρχικά στη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ρέθυμνο ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Στη συνέχεια, ο φόργουορντ των Κρητικών στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας του στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Προσεγγίζουμε διαφορετικά πλέον τα εκτός έδρας παιχνίδια. Προσπαθούμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο και να μην του δίνουμε εύκολα καλάθια, παίζοντας μία πιο συμπαγή άμυνα στο πικ εντ ρολ. Όλα ξεκινούν από κει. Αν δεν αφήσεις τον αντίπαλο να τρέξει και να πετύχει εύκολα καλάθια έχεις κάνει τη μισή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x