Ευρώπη

Γιαννόπουλος: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες να βοηθήσουν την Εθνική»

Στο γεγονός πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στάθηκε ο Χάρης Γιαννόπουλος μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με το Ισραήλ.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ρεθύμνου τόνισε πως χαίρεται για τα παιδιά που αγωνίζονται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ζήτησε να παίζουν περισσότεροι Έλληνες στους συλλόγους, ενώ τόνισε πως είχε καιρό να νιώσει έτσι και μία τέτοια ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά: «Είναι πολλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα με τη διαμάχη με την Euroleague. Είμαι χαρούμενος για όλα τα παιδιά. Αποδεικνύουν πως είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την Εθνική ομάδα.

Η "δεξαμενή" του ελληνικού μπάσκετ φαίνεται από τις μικρές Εθνικές και τους Έλληνες που παίζουν στο πρωτάθλημα. Θα θέλαμε να είναι περισσότεροι. Δείχνουμε ότι υπάρχει συνέχεια.

Οι πρώτες μέρες μου έκαναν εντύπωση. Είχα να το ζήσω οκτώ χρόνια. Ήταν περίεργο, αλλά ένιωσα σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είχα συνηθίσει από τα 14 να παίζω με την Εθνική. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο ή δεν ήθελα να το κάνω εγώ, για να μην αγχωθώ παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x