Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Αντιδράσαμε φοβερά, είμαστε μαχητική ομάδα»

Στην αντίδραση των παικτών της Ζαλγκίρις στην αντεπίθεση της Φενέρ απέδωσε τα διπλό των πρωταθλητών Λιθουανίας στην Κωνσταντινούπολη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο «Σάρας» τόνισε πως έχουν ιδιαίτερη σημασία τα αποτελέσματα στα πλέι οφ, αφού μία άσχημη εμφάνιση την Τρίτη έφερε μια διαφορετική και καλύτερη την Πέμπτη και θεωρεί ευχή για τον κόσμο της ομάδας που θα δει δε δύο ματς τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στη «Ζαλγκίριο Αρίνα» τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Αναλυτικά: «Είναι εκπληκτικό. Οι νίκες και οι ήττες είναι σημαντικές, αλλά στο τέλος δεν είναι οι πιο σημαντικές. Είναι η αντίδραση των παικτών, το μαχητικό πνεύμα που έδειξαν μετά από μια κακή εμφάνιση που είχαμε δυο μέρες πριν. Είμαι χαρούμενος για αυτούς.

Ξέραμε ότι ερχόμασταν να παίξουμε εξαιρετικό μπάσκετ, αλλά δύο μέρες πριν δεν ήμασταν σε θέση να το κάνουμε. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για τον κόσμο μας, που θα δει για δύο φορές την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Είναι πολύ εντυπωσιακό για τον κόσμο του Κάουνας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x