Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Η Ζαλγκίρις δεν θα βιντεοσκοπήσει ποτέ καμία προπόνηση»

Ξεκάθαρη θέση πήρε ο τεχνικός της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που απάντησε στις κατηγορίες των ανθρώπων της Μπασκόνια για βιντεοσκόπηση της προπόνησης της ομάδας.

Αρκετά σαφής και ξεκάθαρος ήταν ο τεχνικός της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σχετικά με την περιβόητη υπόθεση της βιντεοσκόπησης της προπόνησης της Μπασκόνια. Ο Σάρας ανέφερε πως όσο είναι εκείνος προπονητής, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, ενώ εξέφρασε και το θαυμασμό του στον αντίπαλο κόουτς, Πέδρο Μαρτίνεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχετικά με τις κατηγορίες των ανθρώπων της Μπασκόνια: «Είναι μεγάλο πρόβλημα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ξέρω πολλές καταστάσεις που είχε συμβεί αυτό. Αλλά όσο θα είμαι εγώ προπονητής στην Ζαλγκίρις, θα είμαι απέναντι σε τέτοιες τακτικές. Είναι ένα από τα βρώμικα στοιχεία του παιχνιδιού.

Είμαι χαρούμενος που η Ευρωλίγκα και η τηλεόραση εξήγησαν τα πάντα. Ξέρετε, εάν η Ζαλγκίρις βιντεοσκοπούσε την προπόνηση της Μπασκόνια, μια μέρα θα το μαθαίνατε. Οι προπονητές και οι βοηθοί αλλάζουν τις ομάδες. Μιλάνε και μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Αλλά μπορώ να εγγυηθώ ότι ποτέ δεν ακούσαμε κάτι τέτοιο για τη Ζαλγκίρις.

Είναι σκληρό να το ακούω από έναν προπονητή που σέβομαι τόσο πολύ. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Ζαλγκίρις ποτέ δεν βιντεοσκόπησε και ποτέ δεν θα βιντεοσκοπήσει καμία προπόνηση. Είναι μία από τις προτεραιότητές μου να συνεργάζομαι με σεβασμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x