Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Περαστικά στον Θανάση Γιαννακόπουλο»

Ταχεία ανάρρωση στον Θανάση Γιαννακόπουλο ευχήθηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί του Παναθηναϊκού.

Πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις για τη νίκη της Ζαλγκίρις επί του Παναθηναϊκού, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Θανάση Γιαννακόπουλο, οποίος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

«Πριν ξεκινήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να πω περαστικά στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος έχει κάποια προβλήματα υγείας. Είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα για μένα στον κόσμο. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση», ήταν ο τρόπος που ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου ο Σάρας.

Αναφορικά με το παιχνίδι είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε φάουλ και επιτρέψαμε 18 πόντους στο τρανζίσιον. Πολλά λάθη μας τιμωρήθηκαν, με πολλά καλάθια στο τρανζίσιον που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Όλα τα φτηνά λάθη. Όταν τα ελέγξαμε αυτά, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης και όταν σου μπαίνουν τα σουτ, τότε αυτό βοηθάει πολύ. Νομίζω ότι η άμυνά μας ήταν αρκετά καλή. Όμως, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να βελτιωθούμε, αλλά η ομάδα μας έχει χαρακτήρα και αυτόν έβγαλε απόψε. Στόχος της Ζαλγκίρις είναι να παραμένει σε τροχιά playoff όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα δούμε που θα φτάσουμε. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x