Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να παίζεις με καρδιά»

Στο κακό πρώτο μέρος που είχαν οι παίκτες της Ζαλγκίρις οφείλεται η ήττα από την Μπασκόνια, σύμφωνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η έλλειψη εμπειρίας και… καρδιάς των παικτών της Ζαλγκίρις ευθύνεται για την ήττα της λιθουανικής ομάδας από τη Μπασκόνια σύμφωνα με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Μπασκόνια είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα στο πρώτο παιχνίδι. Μείναμε πολύ πίσω και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν στο πρώτο μέρος του ματς. Ήθελαν να μείνουμε στο παιχνίδι, όμως δεν τους δώσαμε κάτι για να χαρούν ως την τρίτη περίοδο. Δεν παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Φυσικά το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας πλήγωναν συνεχώς και εμείς δεν έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε.

Πηγαίναμε σε όλες τις φάσεις καθυστερημένοι. Παίξαμε κόντρα σε μία πραγματικά καλή ομάδα με πολύ ταλέντο, η οποία μπορεί να σε τιμωρήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο, στηριχτήκαμε σε παίκτες που γνωρίζουν τα συστήματα. Σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να παλεύεις και εμείς παλέψαμε μόνο στην τρίτη περίοδο. Πρώτα πρέπει να παλεύεις με την καρδιά και μετά να μιλήσουμε για τακτική. Μέχρι τώρα έχουμε έξι ή επτά παίκτες που να ξέρουν και να αντιλαμβάνονται το σύστημα. Μπορεί να μην παίζουν καλά, αλλά ξέρουν το σύστημα και ξέρουν τι να κάνουν στο παρκέ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x