Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον Μπουρούση»!

Ο περιορισμός του Γιάννη Μπουρούση θα είναι η πιο σημαντική παράμετρος στο ματς της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Στην αντιμετώπιση του Γιάννη Μπουρούση θα εστιάσει η Ζαλγκίρις στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Βέβαια, ο «Σάρας» θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο και με τον Νικ Καλάθη, ενώ τόνισε πως ο Μάικ Τζέιμς είναι τεράστια απώλεια για τους «πράσινους».

«Δεν ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, γιατί είναι δύσκολο να καταλάβουμε από τόσο νωρίς πως παίζει ο Παναθηναϊκός. Δεν έχουμε πολλά στιγμιότυπα. Το πιο σημαντικό είναι να περιορίσουμε τους Καλάθη και Μπουρούση. Σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και λογικά θα κάνουμε αρκετές προσαρμογές κατά τη διάρκεια του ματς», ήταν τα πρώτα λόγια του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην αντιμετώπιση του Γιάννη Μπουρούση:

«Θα πρέπει να έχουμε και τους τρεις σέντερ έτοιμους για τον Μπουρούση. Όπως όλα τα αστέρια που παίζουν στην Ευρωλίγκα, έτσι και με τον Γιάννη Μπουρούση θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε εκείνον, να τον κουράσουμε και να κρατήσουμε μακριά από το καλάθι. Θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Τέλος, ο «Σάρας» μίλησε για τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς: «Ο Τζέιμς είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου και είναι σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στην Ευρώπη που παίζουν έτσι το “ένας με έναν”. Θα είναι μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως του λείψει πολύ αυτούς τους δύο μήνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x