NBA

Γιατί αργεί να υπογράψει ο Λεμπρόν;

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν έχει ακόμη υπογράψει για την ερχόμενη σεζόν, αλλά λέγεται πως δεν υπάρχει ανησυχία για την παραμονή του στους Καβαλίερς.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε χρήση του όρου που του επέτρεπε να μείνει ελεύθερος ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής πως πρόθεσή του είναι να συνεχίσει στους Καβαλίερς, όμως ακόμη δεν έχει υπογράψει.

Σύμφωνα με το ESPN, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει και απλώς ο «βασιλιάς» δεν έχει ορίσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την υπογραφή νέου συμβολαίου, καθώς αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά του.

Ο 31χρονος άσος είπε «όχι» στα εγγυημένα 24 εκατ. δολάρια για τη σεζόν 2016/17 και πλέον έχει δύο επιλογές: είτε να υπογράψει για έναν χρόνο έναντι 27,5 εκατ. δολαρίων, είτε να υπογράψει ένα πολυετές συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ΝΒΑ με απολαβές 30,8 εκατ. δολαρίων για την προσεχή περίοδο. Πιθανότερο σενάριο είναι το πρώτο, προκειμένου να διαπραγματευτεί νέο deal το επόμενο καλοκαίρι, όταν με τη νέα αύξηση του salary cap θα μπορεί να κερδίσει ακόμη περισσότερα χρήματα.

Στο μεταξύ, οι Καβαλίερς δεν έχουν ακόμη υπογράψει νέα συμβόλαια με τον προπονητή, Τάιρον Λου, αλλά και τον Τζέι Αρ Σμιθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x