Euroleague

Γιατί δεν πήγε στον τελικό Φενέρ-Ολυμπιακού ο Ερντογάν

Οι... εξωφρενικές απαιτήσεις του Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να παραβρεθεί στον τελικό της Euroleague

Οι... εξωφρενικές απαιτήσεις του Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως ήταν τελικά το στοιχείο εκείνο, που δεν του έδωσε τη δυνατότητα να παραβρεθεί στον τελικό της Euroleague, μολονότι εξέφρασε την σχετική επιθυμία.

Πώς εξελίχθηκαν όμως τα πράγματα, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ; Αρχικά, είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι ο Τούρκος πρόεδρος σκεφτόταν να παρακολουθήσει δια ζώσης τον τελικό ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό στο «Sinan Erdem».

Στη συνέχεια υπήρξε η πληροφορία -που μεταδόθηκε και από την ΕΡΤ- ότι απογειώθηκε από την Άγκυρα -όπου λίγο νωρίτερα είχε επανεκλεγεί πρόεδρος του κόμματός του - με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Αυτό που τελικά εμπόδισε τον Ερντογάν να βρεθεί στο γήπεδο ηταν το ότι οι υπηρεσίες του δεν προλάβαιναν να εκπονήσουν στοιχειώδες σχέδιο ασφαλείας του Τούρκου προέδρου.

Παρά ταύτα, φέρεται ότι απηύθυναν ένα απίστευτο αίτημα στις αρχές του σταδίου «Sinan Erdem»: να παραχωρηθούν... 500 θέσεις κενές για τον Ερντογάν και τη συνοδεία του.

Το αίτημα, που διατυπώθηκε κυριολεκτικά στο... παρά πέντε, απερρίφθη από τις αρχές του σταδίου, καθώς δεν ήταν δυνατόν να ικανοποιηθεί, με δεδομένο ότι το στάδιο ήταν ήδη ασφυκτικά γεμάτο.

Έτσι, ο Ερντογάν παρέμεινε στην Άγκυρα.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x