Ελλάδα

Γιατράς: «Εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του ΠΑΟΚ»

Στο γεγονός πως ο Προμηθέας εκμεταλλεύτηκε την κούραση του ΠΑΟΚ από το ταξίδι στην Ισπανία απέδωσε τη νίκη επί του «Δικεφάλου» ο Μάκης Γιατράς.

Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως ήταν ένα δύσκολο ματς και πως προετοιμάζονταν δύο εβδομάδες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θεωρεί πως για να ανέβει επίπεδο η ομάδα χρειάζονται τέτοιου είδους νίκες και έμεινε ικανοποιημένος από την ψυχή και την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του και πως παίζουν ομαδικά και δεν κοιτούν την απόδοση κάθε παίκτη ξεχωριστά, ευχαριστώντας τον κόσμο.

Αναλυτικά: «Σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ προερχόταν από δύσκολο ταξίδι και αυτό θέλαμε να εκμεταλλευτούμε. Στην ουσία προετοιμαζόμασταν δυο εβδομάδες για αυτήν την αναμέτρηση. Είχα πει ότι αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο και να δούμε πιο ψηλά, θα έπρεπε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ.

Είμαι ικανοποιημένος, γιατί βγάλαμε ψυχή και ενέργεια μέσα στο παρκέ, κλέψαμε μπάλες, δώσαμε μάχες σε κάθε φάση και πιέσαμε. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδα, το σύνολο και όχι το τι κάνει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Νικήσαμε δίκαια μια πιο έμπειρη ομάδα από εμάς. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Πάτρας για τη στήριξή του, για μια ακόμη φορά. Τώρα, μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Λάρισα. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x