Ελλάδα

Γιατράς: «Όλοι είχαμε θέληση για τη νίκη επί του Άρη»

Χαρούμενος με τη νίκη του Προμηθέα Πάτρας κόντρα στον Άρη ήταν ο Μάκης Γιατράς, ο οποίος την απέδωσε στη μεγάλη θέληση που έδειξαν οι παίκτες του.

Πανευτυχής με τη νίκη του Προμηθέας Πάτρας επί του Άρη ήταν ο Μάκης Γιατράς, λέγοντας πως αυτή ήρθε λόγω της μεγάλης θέλησης των παικτών του, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έκανε το χειρότερό της εντός έδρας παιχνίδι, από πλευράς στατιστικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γιατράς:

«Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη είχα πει ότι είναι μια ιστορική νίκη για τον Προμηθέα, κάτι τέτοιο ισχύει και σήμερα στον αγώνα με τον Άρη. Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Ξεκινήσαμε άσχημα τον αγώνα, ο Άρης πήγε το παιχνίδι στον ρυθμό του, ενώ εμείς είχαμε πρόβλημα στη δημιουργία και στα ριμπάουντ. Στο β΄ ημίχρονο ισορροπήσαμε την κατάσταση. Χρησιμοποιήσαμε ως 5άρι τον Μιλόσεβιτς και βρήκαμε εύκολα σουτ που μπήκαν. Ήταν το χειρότερο εντός έδρας παιχνίδι μας από πλευράς στατιστικών, όμως τα παιδιά είχαν θέληση, όλοι ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα και τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξή του. Ακόμη βρισκόμαστε μόλις στην 7η αγωνιστική. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θεωρώ ότι παίζει μεγάλο ρόλο το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Παίζουμε όλοι ο ένας για τον άλλον.

Όσο για το που θα φτάσουμε, θα το δούμε στο τέλος. Σήμερα μπορεί να βρέθηκε ο Άρης σε άσχημη ημέρα, όμως όλοι μπορούν να βρεθούν σε τέτοια. Για να πάει ένα παιχνίδι στους 30 πόντους διαφορά, παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Ο κόουτς Γιαννάκης αποτελεί για όλους εμάς ένα είδωλο. Οφείλουμε όλοι σεβασμό προς το πρόσωπό του. Όλη η «οικογένεια» του Προμηθέα και όλη η Πάτρα, τον σεβόμαστε. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Θα κάνει αυτό που πρέπει. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια, στηριζόμενοι πάντα στην ομαδική δουλειά...
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x