Ευρώπη

Γιατράς: «Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα»

Στα δύο διαφορετικά ημίχρονα των παικτών του στάθηκε ο Μάκης Γιατράς μετά τη νίκη του Προμηθέα επί της Ανδόρα στην Ισπανία για την πέμπτη αγωνιστική του Euro Cup.

Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως στο πρώτο μέρος είχαν προβλήματα στην άμυνα, αν και μπήκαν τα σουτ, όμως στο δεύτερο βρήκαν την απαραίτητη συγκέντρωση και παρέμεναν εύστοχοι στα σουτ κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα και τόνισε πως θα πρέπει να βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι για να έρθει η πρόκριση, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Νομίζω ήταν ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί στην άμυνα. Ενώ βάλαμε τα σουτ είχαμε κάποια "νεκρά" διαστήματα στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με την αλλαγή στην άμυνα και παίζοντας πιο συγκεντρωμένα, βάζοντας, όμως, και πάλι τα σουτ, νικήσαμε μια εξαιρετική ομάδα, που είχε φτάσει στους "4" της διοργάνωσης πέρυσι, με εξαιρετικό ρόστερ και εξαιρετικό προπονητή.

Συνεχίζουμε, τελείωσε ο πρώτος γύρος, έχουμε έναν ακόμη γύρο ακόμη και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι κι όπου φτάσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι. για μια ακόμη φορά, έδωσαν ότι είχαν για να νικήσουμε το παιχνίδι».

Στην παρατήρηση πως ο Προμηθέας είναι η πρώτη ομάδα που νίκησε την Ανδόρα στο γήπεδό της φέτος, απάντησε πως: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς».

Από την πλευρά του, ο Ιμπον Ναβάρο τόνισε πως: «Πριν από οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα. "Διάβασε" το παιχνίδι, είχαν υπομονή και, φυσικά, έβαλαν τα σουτ, τελειώνοντας τον αγώνα με μεγάλο ποσοστό στα τρίποντα.

Άξιζαν τη νίκη και ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για εμάς, για το που θέλουμε να βρεθούμε. Μια ομάδα που βρίσκει τον ελεύθερο παίκτη, που μοιράζει την μπάλα, με υπομονή στην επίθεση και μαχητικότητα στην άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x