Ευρώπη

Γιόβιτς: «Η Ελλάδα ήταν κουρασμένη στο μεταξύ μας παιχνίδι»

Το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο καταπόνησε αρκετά την Ελλάδα και έτσι δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο ματς με τη Σερβία, όπως δήλωσε ο Στέφαν Γιόβιτς στον Τύπο της χώρας του.

Σίγουρος πως η Ελλάδα δεν έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες στο παιχνίδι με τη Σερβία, καθώς ήταν κουρασμένη από εκείνο κόντρα στο Μαυροβούνιο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Στέφαν Γιόβιτς.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά για όλους μας. Ειδικά για εμάς που ήταν τα πρώτα παιχνίδια μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας. Η Ελλάδα ήταν κουρασμένη στο μεταξύ μας παιχνίδι, σε αντίθεση με το Μαυροβούνιο που είχε μία ημέρα κενό και έτσι μας πίεσε αρκετά. Δεν ψάχνω για κάποιο άλλοθι, αλλά ήμασταν και εμείς κουρασμένοι στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και έτσι κατακτήσαμε για τρίτη σερί φορά το τουρνουά του Βελιγραδίου», δήλωσε αρχικά ο Στέφαν Γιόβιτς στον Τύπο της Σερβίας.

Στη συνέχεια, ο νέος γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου, ερωτήθηκε για το πρόβλημα που είχε στη μέση και τον ταλαιπωρούσε αρκετά το τελευταίο διάστημα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή μου (σ.σ. Τζόρτζεβιτς), όσο και τους ανθρώπους στη Γερμανία που με βοήθησαν στις θεραπείες μου, τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Τώρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι υγιής και σιγά σιγά αρχίζω και βρίσκω τον ρυθμό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x