Euroleague

Γιούντο: «Άξιζαν οι θυσίες μου»

Δικαιωμένος για τις θυσίες που έκανε προκειμένου να φτάσει με τη Φενέρμπαχτσε στην κορυφή της Ευρώπης δήλωσε ο Έκπε Γιούντο.

Τραυματισμοί, σκληρές προπονήσεις, ελάχιστος ελεύθερος χρόνος και αυτός μακριά από αγαπημένα πρόσωπα… Ο Έκπε Γιούντο ξέρει καλά πόσα πράγματα θυσίασε (και) φέτος, αλλά χαλαλίζει όλα όσα έκανε για να φτάσει με τη Φενέρμπαχτσε στην κορυφή της Ευρώπης.

«Ο πόνος, το αίμα, τα δάκρυα. Τα πρωινά ξυπνήματα, τα ταξίδια από πόλη σε πόλη... Άξιζαν; Να αφήνεις την οικογένειά σου για 10 μήνες κάθε φορά για να ζήσεις... Τα αναρίθμητα σπριντ και οι γυρισμένοι αστράγαλοι... Οι σπασμοί στη μέση, οι αγκωνιές, οι γονατιές... Άξιζαν; Οι νίκες και πιο πολύ οι ήττες μέσα στη χρονιά. Η εσωτερική πάλη, οι διαφωνίες, η σιωπή. Δεν υπάρχει κοινωνική ζωή, δεν υπάρχουν σχέσεις, δεν υπάρχει ιδιωτικότητα... Το να μου λείπουν οι κοντινοί μου φίλοι, οι συγγενείς μου. Η πίστη δοκιμάστηκε. Μετά τον τελικό, τους πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις στα media, μπήκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείο και ηρέμησα. Έπιασα ένα μπουκάλι νερό, κάθισα στο κρεβάτι και άρχισα να κλαίω γατί ΑΞΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! Ακόμη ακούω τα συνθήματα από το Σαββατοκύριακο. Δεν έχω ξαναβιώσει ποτέ τέτοιο επίπεδο έντασης. Η αγάπη που έχω για όλους σας δεν μετριέται», έγραψε στο blog του στο Euroangle.com.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x