Euroleague

Γιούλ: «Αν χρειαστεί, θα πάρω το τελευταίο σουτ»

Έτοιμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σε περίπτωση που ο αγώνας φτάσει να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα, εμφανίστηκε ο Σέρχιο Γιούλ.

Είναι ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης και εκ των βασικών υπευθύνων που η «βασίλισσα» βρίσκεται στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Ο λόγος για τον Σέρχιο Γιούλ.

Ο Ισπανός γκαρντ μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου του Final Four, επιβεβαίωσε το χαρακτηρισμό του πιο “clutch” παίκτη της διοργάνωσης αφού υποστήριξε πως δεν θα διστάσει να πάρει το τελευταίο σουτ, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

«Αν φτάσουμε σε σουτ νίκης, ναι, μάλλον θα πάρω το τελευταίο σουτ. Αλλά το μυαλό μας τώρα είναι μόνο στον ημιτελικό. Έχουμε εμπειρία και είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Από την άλλη μεριά, ο προπονητής της «βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο επεσήμανε πως οι ομάδες που βρίσκονται στο Final Four το αξίζουν και πως δεν τον ενδιαφέρουν οι παραδόσεις παρά μόνο ο επόμενος αγώνας.

«Οι ομάδες που είναι εδώ το αξίζουν. Δε με νοιάζει αν έχω χάσει 20 φορές από μια ομάδα. Όταν έχω έναν αγώνα μπροστά μου θέλω να κερδίσω αυτόν. Κάθε Final Four είναι διαφορετικό για μένα. Ακόμα και αν οι ομάδες και οι αναμετρήσεις των ημιτελικών είναι οι ίδιες, η διοργάνωση είναι διαφορετική» ήταν τα λόγια του 49χρονου τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

x