Ελλάδα

Γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στον Ίκαρο ο Τίμα (pic)

Τον λόγο για τον οποίο ο Γιάνις Τίμα δεν αγωνίστηκε ποτέ στον Ίκαρο Καλλιθέας, αποκάλυψε ο τότε ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Ο Γιάνις Τίμα είχε έρθει το 2011 στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί για λογαριασμό του Ικάρου, ωστόσο δεν έπαιξε ποτέ.

Τον λόγο για τον οποίο ο Λετονός φόργουορντ, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν αγωνίστηκε με την ομάδα της Καλλιθέας, αποκάλυψε ο τότε ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια με απόλυτη ακρίβεια για τον Τίμα είναι η παρακάτω. Ο ΙΚΑΡΟΣ έψαχνε σ’ όλη την Ευρώπη για έφηβους νέους ταλαντούχους αθλητές. Ανακάλυψε λοιπόν τον Τίμα υπέγραψε προσύμφωνο τον έφερε στην ΕΛΛΑΔΑ του έδωσε κατοικία και τον ενέταξε στο δυναμικό του. Το νεαρό της ηλικίας του παρόλο το μεγάλο ταλέντο του και οι στόχοι του Ικάρου σε μια εποχή που το μπάσκετ στην ΕΛΛΑΔΑ ήταν σε πολύ υψηλή στάθμη είχαν αναγκάσει τον Λυκογιάννη να μην του δώσει πρωταρχική σημασία. Ο αθλητής κατάλαβε ότι στον Ίκαρο δεν θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Και παρά την τεράστια δική μου επιθυμία να παραμείνει ο αθλητής ξαφνικά αναίτια εγκατέλειψε την ομάδα και έφυγε. Δ. Αγγελόπουλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x