Ευρώπη

Γκαλινάρι: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Μεσίνα»

Αισιόδοξος πως η εθνική ομάδα της Ιταλίας θα καταφέρει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, εμφανίστηκε ο Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Ετόρε Μεσίνα.

Άγνωστη παραμένει ακόμη η επιστροφή του Ντανίλο Γκαλινάρι στην αγωνιστική δράση, όπως δήλωσε ο φόργουορντ των Νάγκετς.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός διεθνής εμφανίστηκε ανυπόμονος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τη «σκουάντρα ατζούρα» που είναι πιθανός αντίπαλος της Εθνικής μας στο Προολυμπιακό τουρνουά, αλλά και τη συνεργασία του με τον Ετόρε Μεσίνα.

«Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω πριν το τέλος της σεζόν, αλλά κοιτάω κάθε μέρα τον αστράγαλό μου», δήλωσε αρχικά ο Ντανίλο Γκαλινάρι στην ιστοσελίδα «eurosport.it» σε ερώτηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Για την εθνική ομάδα της Ιταλίας ενόψει και του Προολυμπιακού του τουρνουά: «Περιμένω να ξεκινήσω την προετοιμασία με την εθνική ομάδα, όπως κάθε φορά που είναι να φορέσω τη φανέλα της. Πιστεύω πως θα είναι ένα όμορφο καλοκαίρι, στο οποίο μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Με τον Μεσίνα έχουμε μιλήσει αρκετά, αλλά όχι ακόμη τόσο για το τεχνικό κομμάτι. Το σίγουρο είναι πως ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x