Ευρώπη

Γκαλινάρι: «Οι Ολλανδοί δεν έπαιζαν καθαρά, αλλά είμαι αδικαιολόγητος»

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι κατηγόρησε την εθνική Ολλανδίας για βρώμικο παιχνίδι, αλλά ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είναι αδικαιολόγητος για την αντίδρασή του που του στοίχισε τραυματισμό και το Ευρωμπάσκετ.

Μετανιωμένος για την ενέργειά του να απαντήσει με γροθιά στο χτύπημα του Τζίτο Κοκ στο φιλικό της Ιταλίας με την Ολλανδία είναι ο Ντανίλο Γκαλινάρι. Ο Ιταλός φόργουορντ υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο και τέθηκε νοκ άουτ από το Ευρωμπάσκετ. Παρότι κατηγόρησε τους αντιπάλους για βρώμικο παιχνίδι, ο άσος των Κλίπερς αναγνώρισε το λάθος του και απολογήθηκε σε όλους, ακόμη και στον παίκτη με τον οποίο ήρθε στα χέρια.

«Λυπάμαι πολύ για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί δεν θα είμαι πλέον μέλος της εθνικής και για τον τρόπο που την αφήνω. Η εθνική είναι για μένα δεύτερη οικογένεια και νιώθω πολύ άσχημα. Αντέδρασα σε μια αγκωνιά που δέχτηκα. Η αντίδραση μου είναι καταδικαστέα, αλλά όταν δέχεσαι ένα χτύπημα ποτέ δεν ξέρεις αν είναι ακούσιο ή όχι. Το πρόβλημα ήταν πως το παιχνίδι είχε γίνει πολύ σκληρό και οι αντίπαλοι έβαζαν τα πόδια τους κάτω από τα δικά μας όταν σουτάραμε, με κίνδυνο να τραυματιστούμε. Δεν έπαιζαν καθαρά. Το ματς έμοιαζε περισσότερο με καβγά. Δεν ψάχνω άλλοθι, η αντίδρασή μου ήταν αδικαιολόγητη. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, την εθνική ομάδα και τον Κοκ. Έχασα τον έλεγχο, κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν και δεν πρέπει να ξαναγίνει στο μέλλον», δήλωσε ο Γκαλινάρι στην Gazzetta dello Sport.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x