Ελλάδα

Γκάλης: «Να φτάσει ο Άρης όσο πιο ψηλά μπορεί»

Να καταφέρει ο Άρης να πάει όσο καλύτερα γίνεται και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί τη φετινή σεζόν ευχήθηκε ο Νίκος Γκάλης.

Την ευχή του ο Άρης να καταφέρει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί να πετύχει όλους του τους στόχους έστειλε ο Νίκος Γκάλης.

Ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, βρέθηκε στη Ρόδο και στο πλαίσιο παρουσίας του σε εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν του, μίλησε για την χαρά και την ικανοποίηση του που συμπεριλήφθηκε στο Hall of Fame, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στα νεαρά παιδιά που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Yellow radio»:

«Χαίρομαι και εγώ που είμαι στην Ρόδο στην γενέτειρα μου και βλέπω όλο αυτόν τον κόσμο εδώ! Είναι μεγάλη χαρά μου που νιώθω την αγάπη του κόσμου, μικρά παιδιά, αλλά και μεγάλους να είναι εδώ. Είναι όμορφες οι στιγμές»

Σε ερώτηση για την αγάπη του κόσμου που συνεχίζεται ακόμη και τώρα, που δεν παίζει, κάτι που βίωσε και κατά την επιστροφή του από την Αμερική και την βράβευσή του στο Hall of fame είπε: «Ναι σίγουρα είναι μεγάλη χαρά, είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για έναν παίκτη, να καταφέρει να μείνει το όνομα του στην ιστορία και μετά από την ενεργό δράση. Όπως είχα πει, ένιωσα σαν να παίζω ακόμη στο γήπεδο.

Για το μήνυμα που έστειλε στα παιδιά τόνισε: «Βρέθηκα εδώ με τα παιδιά, είναι μεγάλη υπόθεση. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι ο σωστός δρόμος είναι του αθλητισμού και αυτόν πρέπει να ακολουθήσουν. Αυτό που είπα και στους γονείς είναι να ακολουθήσουν τον αθλητισμό, ανεξάρτητα από το αν είναι μπάσκετ ή άλλο άθλημα».

Όταν του ζητήθηκε να κάνει μια ευχή για τον Άρη του Παναγιώτη Γιαννάκη είπε: «Μακάρι, το εύχομαι να πάει η ομάδα όσο καλύτερα και όσο πιο ψηλά γίνεται και μπορεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x