Euroleague

Γκάμπριελ: «Αν παίξουμε όπως ξέρουμε θα πάμε στο Final Four»

Αισιόδοξος πως αν ο Παναθηναϊκός Superfoods παίξει όπως μπορεί κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, τότε θα προκριθεί στο Final Four της Ευρωλίγκας, εμφανίστηκε ο Κένι Γκάμπριελ.

Ιδιαίτερα προσεκτικός στην άμυνα, αλλά και στα ριμπάουντ, θα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τον Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος τόνισε πως εάν οι «πράσινοι» παίξουν με τον δικό τους τρόπο, τότε εκείνοι θα πάρουν το εισιτήριο για το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

«Έχουν μία σπουδαία ομάδα, μία από τις πιο σκληρές και κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, όπως κι εμείς. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε θα πάμε στο Final Four», δήλωσε αρχικά ο Κένι Γκάμπριελ για τη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε.

Για τα στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο: «Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ. Θα πρέπει να προσέξουμε στον τομέα των ριμπάουντ καθώς ο Ούντο και ο Βέσελι κυνηγούν πολύ το επιθετικό και δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Ξέρω ότι έχει κοουτσάρει εδώ, ξέρω ότι πολύς κόσμος περιμένει να τον δει, αλλά περιμένει και εμάς να κερδίσουμε. Θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας και μία εξαιρετική σειρά και ελπίζω στο τέλος να προκριθούμε στο Final Four».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x