Euroleague

Γκάμπριελ: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα παίξει, πάμε για τη νίκη»

Σύνθημα νίκης από τον Κένι Γκάμπριελ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. «Ανυπομονώ να παίξω εναντίον στον Πρίντεζη», είπε.

Δεν επηρεάζει το πλάνο του Παναθηναϊκού το εάν θα αγωνιστεί ή όχι ο Βασίλης Σπανούλης στο ΣΕΦ όπως τόνισε ο Κένι Γκάμπριελ. Ο power forward των πράσινων τόνισε πως η ομάδα του πηγαίνει για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη που έγιναν στο Καζάν.

Αναλυτικά:

«Θέλουμε να πάμε και να πάρουμε τη νίκη δεν μας ενδιαφέρει πραγματικά το ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ομαδικό παιχνίδι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και για 40 λεπτά, να μην αφήσουμε καμία κατοχή και να παλέψουμε για κάθε ριμπάουντ, να προστατεύσουμε την μπάλα και να αποφύγουμε τα ανόητα λάθη».

Για το match up με τον Πρίντεζη: «Η θέση μου είναι μια δύσκολη κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, συνεπώς ανυπομονώ να παίξω εναντίον του».

Για την ήττα στο Καζάν που διέκοψε το νικηφόρο σερί:
«Είδαμε ξανά τον αγώνα και τα λάθη που κάναμε, εξασφαλίσαμε μια διψήφια διαφορά 12-14 πόντων και χαλαρώσαμε κάπως. Όταν έχουμε το προβάδισμα, δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με το πόδι πατημένο στο γκάζι μέχρι τα τελευταία λεπτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x