Ευρώπη

Γκίκας: «Είναι τιμή για όσους ξεκίνησαν από τις χαμηλές κατηγορίες να παίξουν στην Εθνική»

Στην τιμή που αισθάνονται όσοι ξεκίνησαν από χαμηλά να φτάσουν να αγωνίζονται σε επίπεδο Εθνικής μπάσκετ ανδρών στάθηκε ο Νίκος Γκίκας μετά τη λήξη του αγώνα με το Ισραήλ στο Ηράκλειο.

Ο γκαρντ του Προμηθέα τόνισε πως είναι ίδιο το εθνόσημο, όμως είναι διαφορετική η πορεία του καθενός μέχρι να το φορέσει. Έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα και θεωρεί πως είναι σπουδαίο να εκπροσωπείς την πατρίδα σου, τονίζοντας πως δε θα δώσει ποτέ τα φανέλα που φόρεσε με την Εθνική σε αυτά τα προκριματικά.

Αναλυτικά: «Νομίζω είναι ειδική περίπτωση. Το εθνόσημο είναι ίδιο, αλλά η διαδρομή διαφέρει. Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας που ξεκινήσαμε από μικροί σε χαμηλές κατηγορίες και φτάσαμε να παίξουμε στην Εθνική, έτσι όπως παίξαμε. Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε.

Αυτήν την ατμόσφαιρα δεν το είχα ξαναζήσει ποτέ. Το να παίζεις για τη χώρα σου στη χώρα σου είναι κάτι σπουδαίο και ευχαριστώ τον Θεό που κατάφερα να το ζήσω. Τη φανέλα αυτή δεν θα τη δώσω σε κανέναν. Γνωριζόμαστε οι πιο πολλοί. Είμαστε μια μεγάλη παρέα, ξέρουμε που βρισκόμαστε. Το κλίμα είναι ιδανικό και είμαστε μια μεγάλη παρέα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x