Ελλάδα

Γκίκας: «Μας έγινε μάθημα το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ένα σκληρό μάθημα πήρε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Γκίκας, ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ανέτοιμη είναι ακόμη η ΑΕΚ, ωστόσο στην πρώτη αγωνιστική πήρε ένα πολύ καλό μάθημα από τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Νίκος Γκίκας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου, στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Γκίκας στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα,

Ήταν ένα δύσκολο ματς στην πρεμιέρα της Basket League απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Δυστυχώς, δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά, που διαρκεί μία αναμέτρηση. Μας έγινε μάθημα αυτή η αγωνιστική.

Σίγουρα, δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για το μπάσκετ που ξέρουμε, ότι μπορούμε να παίξουμε. Είναι λογικό κάτι τέτοιο, δεδομένων των απουσιών, που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της προετοιμασίας. Πάντως, δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο, με μοναδικό στόχο να γίνουμε καλύτεροι.

Από κει και πέρα, έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Κολοσσό Ρόδου. Πρόκειται για έναν ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας από τα φιλικά που έχει δώσει και τους αγώνες Κυπέλλου και Πρωταθλήματος.

Διαθέτει εξαιρετικό σταφ, έμπειρο ρόστερ και τους περιμένουμε να έρθουν στο ΟΑΚΑ για να παλέψουν για ό,τι καλύτερο.

Από την πλευρά μας, δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από την αφοσίωση στο στόχο. Πρέπει να δώσουμε το 100% και να μην υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι. Είμαστε μία παρέα. Είμαι σίγουρος, ότι την Κυριακή θα φύγουμε με χαμόγελα, με την έννοια, ότι και θα κερδίσουμε και θα έχουμε αποδώσει πολύ καλύτερα σε σχέση με την πρεμιέρα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x