Ελλάδα

Γκιστ: «Φέτος θα είναι η χρονιά μας»

Ορεξάτος για δουλειά και σίγουρος για μια πολύ πετυχημένη σεζόν έφτασε στην Αθήνα ο Τζέιμς Γκιστ. «Θα είναι η χρονιά μας», τόνισε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ.

Ανυπόμονος για δράση έφτασε στην Αθήνα ο Τζέιμς Γκιστ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ μιλώντας στην «Πράσινη» εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η σεζόν που θα αρχίσει θα ανήκει στην ομάδα του και πως θα είναι η καλύτερη από όσες βρίσκεται ο ίδιος στο «τριφύλλι».

«Νιώθω φανταστικά που επέτρεψα. Είναι κάτι που το περίμενα πολύ καιρό. Έχω μεγάλη όρεξη για μπάσκετ. Ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και να πιάσουμε δουλειά. Ειλικρινά μου αρέσει πολύ η ομάδα μας. Η διοίκηση με τους προπονητές έκαναν πάρα πολύ καλές μεταγραφικές επιλογές και έχουμε μεγάλη ποιότητα», τόνισε ο Γκιστ.

«Θεωρώ ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν μου στον Παναθηναϊκό. Θα είναι η χρονιά μας. Πέρσι είχαμε μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, αλλά φέτος νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα. Ο Ρίβερς, ο Μπουρούσης, ο Σίνγκλετον, ο Τζέιμς και ο Καλάθης είναι όλοι τους οι καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει η ομάδα. Στόχος είναι να κερδίζουμε. Αν σε θέλει ο Παναθηναϊκός και έρχεσαι στον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό έρχεσαι. Για να νικάς. Αυτός είναι ο μόνος στόχος», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x