Euroleague

Γκιστ: «Μαθαίνουμε από τα λάθη μας»

Μπροστά κοιτάει πλέον ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος υποκλίθηκε στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μαθαίνει από τα λάθη του, όπως δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ μετά τον αποκλεισμό των «πράσινων» από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα, ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είναι ο «έκτος» παίκτης της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα Real News

Για τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ: «Τα δώσαμε όλα στα ματς της Αθήνας, όμως είχαμε ήδη εις βάρος μας το 2-0. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε, αγωνιστήκαμε σκληρά, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Το σίγουρο είναι ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας, είμαστε μεγάλη ομάδα, σηκώνουμε το κεφάλι και κοιτάμε μπροστά».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Τι να πει κανείς γι' αυτόν τον κόσμο! Είναι μοναδικός και το συναίσθημα απίστευτο. Μας λατρεύουν και τους λατρεύουμε, τους ευχαριστούμε για την θερμή συμπαράσταση, είναι πάντα ο έκτος παίκτης μας. Ακόμη κι όταν είμαστε πίσω στο σκορ χειροκροτούν και ζητωκραυγάζουν. Τέτοιους οπαδούς δεν τους συναντάς εύκολα αλλού. Το μόνο που θέλω να τους πω είναι ότι τους θέλουμε πάντοτε πλάι μας, για να παλέψουμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x