Euroleague

Γκιστ: «Μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα μας, κανείς δεν είναι μπερδεμένος»

Έτοιμος να τα δώσει όλα και να αλλάξει την εικόνα του μακριά από το ΟΑΚΑ είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ ενόψει του ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διατεθειμένος να τα δώσει όλα και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ ενόψει του δύσκολου ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ τόνισε πως τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά σε μία ομάδα, ενώ στο τέλος ξεκαθάρισε πως κανείς δεν νιώθει μπερδεμένος με την προσθήκη του Μάικ Τζέιμς.

«Είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε στην Ευρωλίγκα, το δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουμε ακόμα έξι ματς και πρέπει να τα δώσουμε όλα και να μπούμε σε κατάσταση playoffs. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, έχουμε χρόνο αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Τζέιμς Γκιστ.

Για τα εκτός έδρας ματς και το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να αλλάξει την εικόνα του: «Σίγουρα μπορούμε. Η σεζόν δεν μπορεί να έχει πάντα ανοδική πορεία, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Τελευταία ήμασταν λίγο κάτω, όμως, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, χάσαμε κάποια παιχνίδια, αλλά όχι με μεγάλες διαφορές. Πρέπει όμως να έχουμε σοβαρότερη προσέγγιση στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Και συμπλήρωσε: «Σε αυτό το επίπεδο αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου έστω και για ένα λεπτό παιχνίδι αλλάζει. Αυτό έγινε στην Χίμκι, ήμασταν κοντά αλλά σε δύο λεπτά το παιχνίδι είχε τελειώσει. Εκτός έδρας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40', γιατί πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν».

Για το αν υπάρχει μπέρδεμα με την έλευση του Τζέιμς: «Κανείς δεν είναι μπερδεμένος, απλά χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Μπορεί να ήταν μαζί μας πέρσι, αλλά η ομάδα δεν ήταν η ίδια και όλοι πρέπει να προσαρμοστούν, ο ίδιος να μάθει την ομάδα κι εμείς πώς να παίζουμε μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x