Euroleague

Γκιστ: «Θα παλέψουμε για τα πλέι οφ»

Επιτακτική είναι η ανάγκη για νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ματς με την Αναντολού Εφές, όπως τόνισε ο Τζέιμς Γκιστ.

Ένα από τα τελευταία χαρτιά του για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας παίζει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο αυριανό ματς με την Αναντολού Εφές, για την Ευρωλίγκα.

Μιλώντας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει οπωσδήποτε να προφυλάξουν την έδρα τους, ενώ αναφέρθηκε και στην αδυναμία των πράσινων να πάρουν νίκες μακριά από το ΟΑΚΑ.

«Όλα είναι πιθανά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και θα παλέψουμε για να κυνηγήσουμε την είσοδο στα πλέι-οφ» τόνισε ο Αμερικανός, ο οποίος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μακριά από την Αθήνα. « Συμβαίνει για δύο-τρία χρόνια τώρα αυτό. Οπότε δεν είναι κάτι καινούριο. Όμως τα τελευταία χρόνια είχαμε το πλεονέκτημα της έδρας, οπότε δεν ήταν κάτι που μας ενοχλούσε. Τώρα επιστρέφουμε στο σπίτι μας, πρέπει να το προφυλάξουμε. Όλα είναι διαφορετικά εδώ. Τα τελευταία τρια μας ήμασταν κοντά, κρίθηκαν στις τελευταίες κατοχές και στις λεπτομέρειες. Πρέπει όμως να κερδίσουμε. Πρέπει να βγούμε με ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να τρέξουμε και να έχουμε περισσότερα καλά διαστήματα, Παίζουμε στην έδρα μας με μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x