Ελλάδα

Γκος: «Το μυαλό ήταν νεκρό και το σώμα δεν αντιδρούσε»

Στην πνευματική κούραση που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλεται σύμφωνα με τον Φιλ Γκος, η ήττα του «δικεφάλου του Βορρά» από τον ΓΣΛ Φάρο για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Βαριά ήττα με 101-89 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του ΓΣΛ Φάρου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Μία ήττα που σύμφωνα με τον Φιλ Γκος οφείλεται στην πνευματική κούραση που είχαν οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο Φάρος είναι μια καλή ομάδα που ήθελε να προστατέψει την έδρα του. Κατάφεραν να κερδίσουν, πετυχαίνοντας 101 πόντους, κάτι πολύ αρνητικό για εμάς. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, όπως έχουμε δείξει άλλες φορές. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο».

Για το λόγο που υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην απόδοση της ομάδας εντός από εκτός έδρας:
«Αν είχαμε βρει την απάντηση, θα είχαμε βρει και τη λύση. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια. Κάθε ομάδα που παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό κτλ προσπαθεί να κάνει όνομα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλο όνομα στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Οι άλλες ομάδες ετοιμάζονται για να μας αντιμετωπίσουν, το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς, αγωνιζόμενοι σε υψηλό επίπεδο απόδοσης».

Για την κακή αμυντική λειτουργία:
«Προφανώς ήταν και θέμα πνευματικής κούρασης. Το μυαλό… ήταν νεκρό και το σώμα δεν αντιδρούσε, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να λειτουργήσουμε, όπως θα θέλαμε. Έχουμε κερδίσει μεγάλες ομάδες φέτος. Η χρονιά είναι μεγάλη, μόλις τώρα ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος. Πρέπει να ανασυνταχθούμε ενόψει του δευτέρου γύρου, ελπίζοντας να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Για τη δύσκολη συνέχεια αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Τενερίφη:
«Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα τον αγώνα στη Λάρισα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη που κάναμε με αντίπαλο τον Φάρο και να τα διορθώσουμε. Γενικά, πιστεύω ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση και δεν μας αρέσει να χάνουμε τους αγώνες με τέτοιο τρόπο…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x