Ευρώπη

Γκρέιντζερ: «Σε 1-2 μήνες επιστρέφω»

Σε περίπου 1-2 μήνες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο.

Θηρίο στο… κλουβί είναι ο Τζέισον Γκρέιντζερ.

Ο γκαρντ της Μπασκόνια, ο οποίος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τον περασμένο Σεπτέμβριο, δήλωσε πως σε ένα 1-2 μήνες θα είναι έτοιμος να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό. Ωστόσο, από την άλλη ο Ουρουγουανός τόνισε πως εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού η καλύτερη λύση θα ήταν η οριστική διακοπή των διοργανώσεων.

«Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα, μπορεί δύο και τρεις φορές και ελπίζω μέσα έναν μήνα, το πολύ δύο, να είμαι σε θέση να προπονηθώ. Αλλά, τη δεδομένη στιγμή σκέφτομαι κάθε μέρα ξεχωριστά. Δεν έχω στο μυαλό μου την ακριβή ημερομηνία της επιστροφής μου, αλλά νιώθω πολύ καλά», δήλωσε αρχικά ο Ουρουγουανός γκαρντ.

Αναφορικά με το αν πρέπει να διακοπούν οι διοργανώσεις είπε: «Αν το σκεφτώ εγωιστικά, θέλω να παίξω, επειδή ήμουν τραυματίας όλη τη σεζόν. Αλλά, αν το σκεφτούμε συλλογικά και από άλλη οπτική γωνία, θα πρέπει να διακοπούν. Έχουμε να κάνουμε με μία δύσκολη κατάσταση και μπορεί να παίξουμε Ιούνιο ή Ιούλιο, αλλά αυτό δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Γι’ αυτό, θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, να πάρουμε το πρόβλημα στα σοβαρά και να το λύσουμε το συντομότερο δυνατό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x